Unibat Italia

Unibat Italia е реномиран бренд на мото акумулатори повеќе од 50 години!

Фабриката во Италија е специјализирана за производство на квалитетни МОТО акумулатори со долг животен век

Unibat е почесен спонзор на МОТО GP трките.

Акумулатор Unibat Moto 10Ah (без одржување)

Каталошки бројCBTX12 BS
ПоларитетЛев
Капацитет10 Ah
Стартна моќ/
Должина150 mm
Висина130 mm
Ширина87 mm
2750.00 ден

Акумулатор Unibat Moto 11.2Ah (без одржување) (со поголема стартна моќ)

Каталошки бројCTZ14SBS
ПоларитетЛев
Капацитет11.2 Ah
Стартна моќ/
Должина150 mm
Висина110 mm
Ширина87 mm
3560.00 ден

Акумулатор Unibat Moto 11Ah (без одржување)

Каталошки бројCT12B BS
ПоларитетЛев
Капацитет11 Ah
Стартна моќ/
Должина150 mm
Висина130 mm
Ширина70 mm
3450.00 ден

Акумулатор Unibat Moto 11Ah (без одржување) (со поголема стартна моќ)

Каталошки бројCTZ12SBS
ПоларитетЛев
Капацитет11 Ah
Стартна моќ/
Должина150 mm
Висина110 mm
Ширина87 mm
3200.00 ден

Акумулатор Unibat Moto 11Ah (со одржување)

Каталошки бројCB10L-B/SM
ПоларитетДесен
Капацитет11 Ah
Стартна моќ/
Должина130 mm
Висина145 mm
Ширина90 mm
2780.00 ден

Акумулатор Unibat Moto 12Ah (без одржување)

Каталошки бројCBTX14 BS
ПоларитетЛев
Капацитет12 Ah
Стартна моќ/
Должина150 mm
Висина145 mm
Ширина87 mm
3250.00 ден