VARTA Blue Dynamic JIS - за возила произведени во Азија

Varta BLUE Dynamic се едни од најбараните акумулатори на пазарот, што не е изненадувачки со оглед на тоа што тие се дизајнирани да ги надминат високите барања на производителите на автомобили и нудат супериорно стартување на моторот, исклучителна безбедност и ненадмината безбедност. Инаку, овој тип на акумулатори е и лидер во првата инсталација на возила произведени во Европа.

Предности:
- За сите класи на возила со средно и повисоко ниво на опрема
- Сигурна моќност, усовршена до совршенство
- Една од најпродаванатите акумулатори во светот
- Специјална PowerFrameR технологија за многу долг животен век
- Гаранција 30 месеци

Акумулатор Varta Blue Dynamic 40Ah 330A - JIS за возила произведени во Азија

Каталошки бројА13
ПоларитетДесен
Капацитет40 Ah
Стартна моќ330 A(EN)
Должина187 mm
Висина227 mm
Ширина127 mm
3450.00 ден

Акумулатор Varta Blue Dynamic 40Ah 330A (Л+) - JIS за возила произведени во Азија

Каталошки бројА13
ПоларитетЛев
Капацитет40 Ah
Стартна моќ330 A(EN)
Должина187 mm
Висина227 mm
Ширина140 mm
3450.00 ден

Акумулатор Varta Blue Dynamic 45Ah 330A - JIS за возила произведени во Азија

Каталошки бројB32
ПоларитетДесен
Капацитет45 Ah
Стартна моќ330 A(EN)
Должина238 mm
Висина227 mm
Ширина129 mm
3800.00 ден

Акумулатор Varta Blue Dynamic 45Ah 330A (Л+) - JIS за возила произведени во Азија

Каталошки бројB33
ПоларитетЛев
Капацитет45 Ah
Стартна моќ330 A(EN)
Должина238 mm
Висина227 mm
Ширина129 mm
3800.00 ден

Акумулатор Varta Blue Dynamic 70Ah 630A - JIS за возила произведени во Азија

Каталошки бројE23
ПоларитетДесен
Капацитет70 Ah
Стартна моќ630 A(EN)
Должина261mm
Висина220 mm
Ширина175 mm
5750.00 ден

Акумулатор Varta Blue Dynamic 70Ah 630A (Л+) - JIS за возила произведени во Азија

Каталошки бројE24
ПоларитетЛев
Капацитет70 Ah
Стартна моќ630 A(EN)
Должина261mm
Висина220 mm
Ширина175 mm
5750.00 ден