IntAct moto batterien Germany

Intact е германски бренд на акумулатори кој 50 години е еден од најдобрите брендови за мото батерии во Европа и Светот.

Intact е прв избор за акумулатори во многу Европски производители на мотори со ОЕМ сертификати.

Intact како спонзор на 2 мото клубови е дел од најреномираниот MOTOGP шампионат.

Има најголем избор на модели од CLASSIC, AGM, GEL и ЕДИНСТВЕНО НА ПАЗАРОТ ВО МАКЕДОНИЈА LITHIUM - литиумски батерии со врвни перформанси

www.intact-batterien.de