Exide Strong Pro Carbon EURO 6

Exide StrongPro HVR Carbon - Најмоќниот акумулатор на пазарот во Европа за комерцијални ЕУР5/6 возила

ИДЕАЛЕН ЗА 24т ВОЗИЛА КОИ ТРАНЗИТИРААТ НА ДОЛГИ РЕЛАЦИИ И СО ДОЛГИ ПАУЗИ
ГАРАНЦИЈА : 24 месеци
Оригинален акумулатор во SCANIA, MAN, VOLVO, MERCEDES, NEOPLAN, IVECO, DAF.....

Предности :
- HVR(High vibration resistant) - Највисок отпор на вибрации V4 стандард
- CARBON BOOST 2.0 - технологија за брзо самополнење и многу поголема енергија
- Екстремно голема можност за цикличност при паузи
- Максимален и сигурен старт после долги и задолжителни паузи/користење на кабината и опремата внатре
- ДОЛГ ЖИВОТЕН ВЕК и ЕДИНСТВЕНА ГАРАНЦИЈА ОД 24 месеци
- Намалени трошоци на долг рок
- Оригинален акумулатор ОЕМ во Mercedes, Scania, Volvo, Iveco EUR6....


Акумулатор Exide Strong Pro Carbon Euro 6 185Ah 1100A

Каталошки бројEE1853
ПоларитетЛев
Капацитет185 Ah
Стартна моќ1100 A(EN)
Должина513 mm
Висина223 mm
Ширина223 mm
15300.00 ден

Акумулатор Exide Strong Pro Carbon Euro 6 235Ah 1200A

Каталошки бројEE2353
ПоларитетЛев
Капацитет235 Ah
Стартна моќ1200 A(EN)
Должина518 mm
Висина240 mm
Ширина279 mm
18000.00 ден

Акумулатор Exide Strong Pro GEL 210Ah 2400A

Каталошки бројES2400
ПоларитетЛев
Капацитет210 Ah
Стартна моќ2400 A(EN)
Должина518 mm
Висина240 mm
Ширина279 mm
28460.00 ден