Rombat AGM Start-Stop акумулатори

ROMBAT е еден од најголемите прозводители на СТАРТ-СТОП акумулатори во Европа и оригинален избор за DAIMLER, RENAULT, NISSAN, FORD, PEUGEOT, NISSAN...

✅Специјален програм на ВРЛА АГМ акумулатори за возила со и без старт-стоп систем

✅Многу долг животен век

✅Оригинални акумулатори во Daimler, Renault, Nissan, Dacia, Ford, Peugeot…

✅Најдобри цени на пазарот за старт-стоп акумулатори во Македонија

✅За моќни дизел и бензин мотори со многу опрема

✅Многу долг животен век

✅Гаранција : 30 месеци

Акумулатор Rombat Start-Stop AGM 70Ah

Каталошки бројAGM70
ПоларитетДесен
Капацитет70 Ah
Стартна моќ720 A(EN)
Должина278 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
8700.00 ден

Акумулатор Rombat Start-Stop AGM 80Ah

Каталошки бројAGM80
ПоларитетДесен
Капацитет80 Ah
Стартна моќ800 A(EN)
Должина315 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
9950.00 ден

Акумулатор Rombat Start-Stop AGM 92Ah

Каталошки бројAGM92
ПоларитетДесен
Капацитет92 Ah
Стартна моќ850 A(EN)
Должина353 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
10400.00 ден