Литиумски батерии за соларни системи

Felicity Solar Литиум 10 kWh 48 V

Каталошки бројLPBA48200
Капацитет10 kWh
Номинален напон48 V
Макс. струја на полнење/празнење120 А @ 10s
Длабочина на празнење90 %
Број на циклуси6000+
Гаранција10 години
Животен век15+ години
189410.00 ден

Felicity Solar Литиум 10.24 kWh 192 V

Каталошки бројLPBA48050
Капацитет10.24 kWh
Номинален напон192 V
Макс. струја на полнење/празнење25 А
Длабочина на празнење90 %
Број на циклуси6000+
Гаранција7 години
Животен век10+ години
301165.00 ден

Felicity Solar Литиум 20 kWh 48 V

Каталошки бројLPBA48200
Капацитет20 kWh
Номинален напон48 V
Макс. струја на полнење/празнење120 А @ 10s
Длабочина на празнење90 %
Број на циклуси6000+
Гаранција10 години
Животен век15+ години
350510.00 ден

Felicity Solar Литиум 30 kWh 48 V

Каталошки бројLPBA48200
Капацитет30 kWh
Номинален напон48 V
Макс. струја на полнење/празнење360 А @ 10s
Длабочина на празнење90 %
Број на циклуси6000+
Гаранција10 години
Животен век15+ години
525770.00 ден

Felicity Solar Литиум 40 kWh 48 V

Каталошки бројLPBA48200
Капацитет40 kWh
Номинален напон48 V
Макс. струја на полнење/празнење480 А @ 10s
Длабочина на празнење90 %
Број на циклуси6000+
Гаранција10 години
Животен век15+ години
701026.00 ден

Felicity Solar Литиум 5.12 kWh 48 V

Каталошки бројLPBA48100
Капацитет5.12 kWh
Номинален напон48 V
Макс. струја на полнење/празнење120 А @ 10s
Длабочина на празнење90 %
Број на циклуси6000+
Гаранција5 години
Животен век10+ години
120100.00 ден