intAct moto AGM vrla акумулатори

IntAct moto AGM се специјално дизајнирани мото акумулатори без одржување со зголемена стартна моќ, за најновите мотори, по супер цена и најголем број на модели за сите мотори на пазарот

ГАРАНЦИЈА : 12 месеци - ЕДИНСТВЕНО

Предности :
- Специјална АГМ врла технологија за долг животен век 
- Без никакво одржување
- Зголемена стартна моќ
- ОЕМ, Оригинален фабрички акумулатор во Bmw, Suzuki, Yamaha, Ducati...
- Гаранција : 12 месеци

Акумулатор IntAct YTX4L-bs, 12V 3Ah

Каталошки бројYTX4L-BS
ПоларитетДесен
Капацитет3 Ah
Стартна моќ50 A(EN)
Должина113 mm
Висина86 mm
Ширина70 mm
1150.00 ден

Акумулатор IntAct YTX5L-bs, 12V 4Ah

Каталошки бројYTX5L-BS
ПоларитетЛев
Капацитет4 Ah
Стартна моќ50 A(EN)
Должина113 mm
Висина105 mm
Ширина70 mm
1300.00 ден

Акумулатор IntAct YTX7A-bs, 12V 6Ah

Каталошки бројYTX7A-BS
ПоларитетЛев
Капацитет6 Ah
Стартна моќ80 A(EN)
Должина150 mm
Висина94 mm
Ширина87 mm
1700.00 ден

Акумулатор IntAct YTX7L-bs, 12V 6Ah

Каталошки бројYTX7L-BS
ПоларитетДесен
Капацитет6 Ah
Стартна моќ80 A(EN)
Должина114 mm
Висина131 mm
Ширина71 mm
1700.00 ден

Акумулатор IntAct AGM YT12B-bs, 12V 10Ah

Каталошки бројYT12B-BS
ПоларитетЛев
Капацитет10 Ah
Стартна моќ130 A(EN)
Должина150 mm
Висина130 mm
Ширина70 mm
2600.00 ден

Акумулатор IntAct AGM YT14-bs, 12V 12Ah

Каталошки бројYTZ14S-BS
ПоларитетЛев
Капацитет12 Ah
Стартна моќ140 A(EN)
Должина150 mm
Висина145 mm
Ширина70 mm
3200.00 ден