IntAct LITHIUM moto - литиумски акумулатори

За прв пат на пазарот во Македонија  
LIFePo4 ЛИТИУМСКИ батерии за мотори 

Специјална  литиумска батерија за најновите мотори каде секој грам и милиметар се важни

Предности :
- 5 пати подолг животен век од сите други акумулатори
- 85% намалени димензии и тежина
- Можност за монтирање во било која положба
- Двојни изводи +- за монтирања
- Можност за многу длабоко празнење
- Се користи во МОТОGP шампионатот кај спортските мотори каде брзината е најважна
- Гаранција - 12 месеци

Акумулатор IntAct LITHIUM LFP14 12.8V, 48Wh

Каталошки бројLFP14
ПоларитетДесен/Лев/двоен
Капацитет480Wh
Стартна моќ240 A(EN)
Должина134 mm
Висина92 mm
Ширина65 mm
8600.00 ден

Акумулатор IntAct LITHIUM LFP7 12V, 24Wh

Каталошки бројLFP7
ПоларитетДесен/Лев/двоен
Капацитет240Wh
Стартна моќ120 A(EN)
Должина107 mm
Висина85 mm
Ширина56 mm
5100.00 ден

Акумулатор IntAct LITHIUM LFP9 12.8V, 36Wh

Каталошки бројLFP9
ПоларитетДесен/Лев/двоен
Капацитет36Wh
Стартна моќ180 A(EN)
Должина134 mm
Висина92 mm
Ширина65 mm
6200.00 ден