AGM/GEL deep cycle EV - батерии за електрични возила

AGM/GEL deep cycle EV - се најдобрите и единствени на пазарот сертифицирани батерии за детски колички, ел. велосипеди, тротинети имотоцикли!

Предности :
- Специјална АГМ врла технологија
- Долг животен век - над 5 години
- Без одржување
- Многу мало ниво на самопразнење

AGM 12V 70Ah

Каталошки бројGEL70-12 EV models
Поларитет
Капацитет70Ah
Номинален напон12V
Должина260mm
Висина175mm
Ширина169mm
9500.00 ден

GEL 12V 100Ah

Каталошки бројDC100-12 EV models
Поларитет
Капацитет100Ah
Номинален напон12V
Должина328mm
Висина215mm
Ширина172mm
12590.00 ден

GEL 12V 150Ah

Каталошки бројGE150-12 EV models
Поларитет
Капацитет150Ah
Номинален напон12V
Должина483mm
Висина240mm
Ширина170mm
16700.00 ден

GEL 12V 200Ah

Каталошки бројDC200-12 EV models
Поларитет
Капацитет200Ah
Номинален напон12V
Должина522mm
Висина219mm
Ширина240mm
23600.00 ден

GEL 12V 33Ah

Каталошки бројDC33-12 EV models
Поларитет
Капацитет33Ah
Номинален напон12V
Должина196mm
Висина155mm
Ширина131mm
4500.00 ден

GEL 12V 45Ah

Каталошки бројGEL45-12 EV models
Поларитет
Капацитет45Ah
Номинален напон12V
Должина197mm
Висина175mm
Ширина165mm
5880.00 ден