VARTA Silver Dynamic

Varta Silver Dynamic Исклучителни перформанси за потребите на големите и моќни автомобили со многу потрошувачи. Овој акумулатор е првиот избор во линијата производи VARTA DYNAMIC Trio со специјалната PowerFrameR технологија SILVER Dynamic обезбедува безбедно снабдување со енергија дури и за возила кои се натпросечни потрошувачи на енергија. Со супериорна стартна моќ при стартување, дури и во екстремни услови и висок капацитет, овие батерии поставуваат стандард што ги надминува потребите на меѓународните производители на автомобили.

Предности:
- За возила со високи перформанси
- Идеален за автомобили со моќни мотори многу дополнителна опрема
- Докажан врвен германски квалитет
- Специјална PowerFrame технологија за многу долг животен век
- Гаранција 36 месеци - Made in Germany

Акумулатор Varta Silver Dynamic 100Ah 830A

Каталошки бројH3
ПоларитетДесен
Капацитет100 Ah
Стартна моќ830 A(EN)
Должина353 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
8700.00 ден

Акумулатор Varta Silver Dynamic 110Ah 920A

Каталошки бројI1
ПоларитетДесен
Капацитет110 Ah
Стартна моќ920 A(EN)
Должина393 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
9900.00 ден

Акумулатор Varta Silver Dynamic 52Ah 520A

Каталошки бројC6
ПоларитетДесен
Капацитет52 Ah
Стартна моќ520 A(EN)
Должина207 mm
Висина175 mm
Ширина175 mm
4500.00 ден

Акумулатор Varta Silver Dynamic 54Ah 530A

Каталошки бројC30
ПоларитетДесен
Капацитет54 Ah
Стартна моќ530 A(EN)
Должина207 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
4800.00 ден

Акумулатор Varta Silver Dynamic 61Ah 600A

Каталошки бројD21
ПоларитетДесен
Капацитет61 Ah
Стартна моќ600 A(EN)
Должина242 mm
Висина175 mm
Ширина175 mm
5350.00 ден

Акумулатор Varta Silver Dynamic 63Ah 610A

Каталошки бројD15
ПоларитетДесен
Капацитет63 Ah
Стартна моќ610 A(EN)
Должина242 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
5500.00 ден