Exide AGM Start-Stop акумулатори

Exide е основач на vrla AGM технологијата во Европа, прв фабрички ОЕМ избор и едиснтвен сертифициран акумулатор за овие возила од Bmw, Audi, Mercedes, JEEP, Fiat, Alfa Romeo, Renault, Nissan, Kia, Mazda, Suzuki, Opel...

Гаранција - 40 месеци

Предности :
- Врвно самополнење
- 4 пати подолг животен век
- Екстремно голема цикличност за старт-стоп возилата со regenerative braking
- Идеално решение за најновите возила со и без Старт-Стоп, моќни дизел мотори, дополнителна опрема, сув возила, off-rpad...
- Единствен во Македонија одобрен од официјалните салони на автомобилските производители како Bmw, Mercedes, Kia, Renault, Mazda, Suzuki, Opel, Fiat, JEEP, Land ROver, Jaguar....
- Гаранција : 40 месеци

Акумулатор Exide AGM SPIRALL 50Ah 800A

Каталошки бројEM1000
ПоларитетЛев/Десен
Капацитет50 Ah
Стартна моќ800(1000) A(EN)
Должина260 mm
Висина206 mm
Ширина173 mm
12000.00 ден

Акумулатор Exide AGM Start-Stop 105Ah 950A

Каталошки бројEK1050
ПоларитетДесен
Капацитет105 Ah
Стартна моќ950 A(EN)
Должина392 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
14900.00 ден

Акумулатор Exide AGM Start-Stop 60Ah 600A

Каталошки бројEK600
ПоларитетДесен
Капацитет60 Ah
Стартна моќ600 A(EN)
Должина242 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
9400.00 ден

Акумулатор Exide AGM Start-Stop 70Ah 760A

Каталошки бројEK700
ПоларитетДесен
Капацитет70 Ah
Стартна моќ760 A(EN)
Должина278 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
11300.00 ден

Акумулатор Exide AGM Start-Stop 80Ah 800A

Каталошки бројEK800
ПоларитетДесен
Капацитет80 Ah
Стартна моќ800 A(EN)
Должина315 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
12500.00 ден

Акумулатор Exide AGM Start-Stop 95Ah 850A

Каталошки бројEK950
ПоларитетДесен
Капацитет95 Ah
Стартна моќ850 A(EN)
Должина353 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
13500.00 ден