Литиумски батерии за соларни системи

Felicity Solar Литиум 10 kWh 48 V

Каталошки бројLPBA48200
Капацитет10 kWh
Номинален напон48 V
Макс. струја на полнење/празнење120 А @ 10s
Длабочина на празнење90 %
Број на циклуси6000+
Гаранција5 години
Животен век10+ години
200660.00 ден

Felicity Solar Литиум 10.24 kWh 192 V

Каталошки бројLPBA48050
Капацитет10.24 kWh
Номинален напон192 V
Макс. струја на полнење/празнење25 А
Длабочина на празнење90 %
Број на циклуси6000+
Гаранција7 години
Животен век10+ години
309510.00 ден

Felicity Solar Литиум 5.12 kWh 48 V

Каталошки бројLPBA48100
Капацитет5.12 kWh
Номинален напон48 V
Макс. струја на полнење/празнење120 А @ 10s
Длабочина на празнење90 %
Број на циклуси6000+
Гаранција5 години
Животен век10+ години
120100.00 ден