Акумулатор Unibat Moto 11Ah (со одржување)

Каталошки бројCB10L-B/SM
ПоларитетДесен
Капацитет11 Ah
Стартна моќ/
Должина130 mm
Висина145 mm
Ширина90 mm
Manufacturer: Unibat Italia

 

2780.00 ден

Unibat Moto- акумулатори за мотори со високи перформанси, отпорен е на вибрации и има долг животен век.

Made in Italy