Huawei

Huawei е еден од најголемите производители на фотоволтаични мрежни и хибридни инвертори, литиумски батерии и соларни панели. Познати се по квалитетот кој што го нудат. Со над 300 партнери за продажба, над 70 сервис партнери и над 600 сертифицирани инсталери, Huawei Fusion Solar е еден од најпознатите и најквалитетни брендови на пазарот за соларна енергија.