Акумулатор Unibat Moto 12Ah (без одржување)

Каталошки бројCBTX14 BS
ПоларитетЛев
Капацитет12 Ah
Стартна моќ/
Должина150 mm
Висина145 mm
Ширина87 mm
Manufacturer: Unibat Italia

 

3250.00 ден

Unibat Moto- акумулатори за мотори со високи перформанси, отпорен е на вибрации и има долг животен век.

Made in Italy