About Us

Akumulatori.mk е првата online продажна мрежа за сите видови на акумулатори и батерии во Македонија.

Оваа веб страна е производ на долгогодишното искуство на еден од најголемите увозници за акумулатори и батерии во Македонија, Батери Еволушн и нашата дистрибутивна мрежа составена од најискусните и најдобрите продажни места во секој град во Македонија.
Базирана е на најширокиот асортиман на акумулатори и батерии од реномирани светски производители како Exide technologies group, Hagen Germany, Rombat, Sonneschein Germany, Marathon, Unibat, Powerfit. Сите производи се директно увезени од нашата компанија и за истите повеќе од 10 години сме ексклузивни увозници и дистрибутери.

 

Како функционира akumulatori.mk?

Преку оваа интернет платоформа можете на едно место :
-
Да се информирате за најдобриот акумулатор за вашето возило
- Сами да проверите кој модел е идеален со помош на online
конфигуратор
- Да дознаете цени со и без вратен стар и кои се на акција
- Да одберете продажно место во вашиот град, опшина, населба
- Да го нарачате акумулаторот до дома
- Да ви го променат акумулаторот на лице место или во продавница

 

На едно место можете да ги најдете сите видови на акумулатори за:
- Автомобили со и без старт-стоп
- Комерцијални товарни, градежни и земјоделски возила
- Мотоцикли
- Вилушкари
- Чамци, пловила, камп возила(трејлери)..
- Соларни системи
- Упс и агрегари, осветлување, машини
- Електрични мотоцикли, колички за деца и тротинети
- Телекомуникациски системи, електрани и железници...

 

Благодарение на долгогодишната соработка со светски брендови за акумулатори и батерии ги поседуваме најновите технологии и тоа:
- Оловни акумулатори без одржување(CA-CA)
- CARBON BOOST 2.0 – нова генерација на акумулатори за возила со екстремно брзо самополнење и зголемена цикличност за многу долг животен век
- AGM vrla (Absorbent glass mat) специјални акумулатори и батерии со зголемена цикличност за моќни возила и Старт-Стоп погон
- EFB(enhanced flooded battery) Start-Stop Carbon boost – Најдобрите акумулатори за старт-стоп возила кои се користат во најновите автомобили на Vw, Audi, Mercedes, Bmw, Peugeot, Renault…
GEL vrla – Најдобрата технологија за индустриски батерии која има 100% можност за длабоко празнење(deep cycle) и со тоа најголема искористеност на енергијата во една батерија(соларни системи, машини...)
- Li-ion – Врвни литиумски батерии за електрични тротинети, мотоцикли, колички…

 

Сите производи се со сертификат за ОЕМ фабрички производ со долг животен век и гаранции за квалитет.

 

Кога купувате акумулатор од akumulatori.mk вие купувате од продажни места кои повеќе од 20 години се занимаваат со продажба на акумулатори како што се ДЕЈО АС, ХЕМПРО, СИГАЛ, МАТАДО2002, АГРОСИМ, ИГИ2000, ПИРЕЛИ, БИЗО, БОЦКА ЈУНИОР, ДНКВ, АВТОМАКЕДОНИЈА, КИА МОТОРС, МКАР(bmw), ГИШО, НАНУШ, ДИТИ аутопартс, МОТОЦЕНТАР, ОЛИМПИКО, АУТОМОБИЛЕ СК.....


Купувајте од најдобрите во Македонија.