VARTA Blue Dynamic

Varta BLUE Dynamic се едни од најбараните акумулатори на пазарот, што не е изненадувачки со оглед на тоа што тие се дизајнирани да ги надминат високите барања на производителите на автомобили и нудат супериорно стартување на моторот, исклучителна безбедност и ненадмината безбедност. Инаку, овој тип на акумулатори е и лидер во првата инсталација на возила произведени во Европа.

Предности:
- За сите класи на возила со средно и повисоко ниво на опрема
- Сигурна моќност, усовршена до совршенство
- Една од најпродаванатите акумулатори во светот
- Специјална PowerFrameR технологија за многу долг животен век
- Гаранција 30 месеци

Акумулатор Varta Blue Dynamic 44Ah 420A

Каталошки бројB36
ПоларитетДесен
Капацитет44 Ah
Стартна моќ420 A(EN)
Должина175 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
3750.00 ден

Акумулатор Varta Blue Dynamic 52Ah 470A

Каталошки бројC22
ПоларитетДесен
Капацитет52 Ah
Стартна моќ470 A(EN)
Должина207 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
4100.00 ден

Акумулатор Varta Blue Dynamic 74Ah 680A

Каталошки бројE11
ПоларитетДесен
Капацитет74 Ah
Стартна моќ680 A(EN)
Должина278 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
5950.00 ден

Акумулатор Varta Blue Dynamic 80Ah 740A

Каталошки бројF17
ПоларитетДесен
Капацитет80 Ah
Стартна моќ740 A(EN)
Должина315 mm
Висина175 mm
Ширина175 mm
6500.00 ден

Акумулатор Varta Blue Dynamic 95Ah 800A

Каталошки бројG3
ПоларитетДесен
Капацитет95 Ah
Стартна моќ800 A(EN)
Должина353 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
7700.00 ден