Exide Professional Power

Exide Prefessional Power акумулатори за комерцијални возила - Висока стартна моќ за екстремни услови за работа!

Предности : 
- Супериорна стартна моќ
- Без никакво одржување
- Идеален за градежна механизација, агро и транспорт на кратки релации
- Идеален за ниски и високи температури
- Идеален за моќни комерцијални возила со многу дневни стартување
- Оригинален акумулатор во Man, Scania, Claas, John Deer, Volvo, Ferguson....
- Гаранција : 24 месеци (освен за еур5/6 возила кои возат на долги релации)

Акумулатор Exide Professional Power 110Ah 760A

Каталошки бројEG1102
ПоларитетДесен
Капацитет110 Ah
Стартна моќ760 A(EN)
Должина349 mm
Висина235 mm
Ширина175 mm
8600.00 ден

Акумулатор Exide Professional Power 145Ah 1050A

Каталошки бројEF1453
ПоларитетЛев
Капацитет145 Ah
Стартна моќ1050 A(EN)
Должина513 mm
Висина223 mm
Ширина189 mm
10200.00 ден

Акумулатор Exide Professional Power 185Ah 1150A

Каталошки бројEF1853
ПоларитетЛев
Капацитет185 Ah
Стартна моќ1150 A(EN)
Должина513 mm
Висина223 mm
Ширина223 mm
12400.00 ден