Градежна и агро механизација

Акумулатор Exide Professional Power 110Ah 760A

Каталошки бројEG1102
ПоларитетДесен
Капацитет110 Ah
Стартна моќ760 A(EN)
Должина349 mm
Висина235 mm
Ширина175 mm
7600.00 ден

Акумулатор Exide Professional Power 145Ah 1050A

Каталошки бројEF1453
ПоларитетЛев
Капацитет145 Ah
Стартна моќ1050 A(EN)
Должина513 mm
Висина223 mm
Ширина189 mm
8600.00 ден

Акумулатор Exide Professional Power 185Ah 1150A

Каталошки бројEF1853
ПоларитетЛев
Капацитет185 Ah
Стартна моќ1150 A(EN)
Должина513 mm
Висина223 mm
Ширина223 mm
10800.00 ден

Акумулатор Exide Professional Power 235Ah 1300A

Каталошки бројEF2353
ПоларитетЛев
Капацитет235 Ah
Стартна моќ1300 A(EN)
Должина518 mm
Висина240 mm
Ширина279 mm
15700.00 ден

Акумулатор Rombat TERRA 130Ah 900A

Каталошки бројTP130DT
ПоларитетДесен
Капацитет130 Ah
Стартна моќ900 A(EN)
Должина345 mm
Висина238 mm
Ширина175 mm
6600.00 ден

Акумулатор Rombat TERRA 135Ah 800A

Каталошки бројT135G
ПоларитетЛев
Капацитет135 Ah
Стартна моќ800 A(EN)
Должина513 mm
Висина223 mm
Ширина189 mm
6600.00 ден