УПС системи и агрегати

Powerfit UPS by Exide и LONG power - се најдобрите батерии со АГМ врла технологија каде електролитот е апсорбиран за длабока цикличност.

Најдобар избор на докажан бренд при употреба за 

УПС системи
АЛАРМИ
Осветлување и сигнализација
Електрични машини
Електрични точаци, скутери и тротинети

Предности :
- Специјална АГМ врла технологија каде електролитот е во апсорбирана форма
- Долг животен век - над 5 години
- Без никакво одржување
- Многу мало ниво на самопразнење
- Длабока цикличност
- Гаранција : 12 месеци

Акумулатор Exide PowerFit 1.2Ah

Каталошки бројS306/12 S
Поларитет/
Капацитет12 Ah
Енергија/
Должина151 mm
Висина100 mm
Ширина50 mm
1750.00 ден

Акумулатор Exide PowerFit 12Ah

Каталошки бројS306/12 S
Поларитет/
Капацитет12 Ah
Енергија/
Должина151 mm
Висина100 mm
Ширина50 mm
1750.00 ден

Акумулатор Exide PowerFit 12Ah (висок)

Каталошки бројS312/12 S
Поларитет/
Капацитет12 Ah
Енергија/
Должина151 mm
Висина98 mm
Ширина98 mm
2800.00 ден

Акумулатор Exide PowerFit 18Ah

Каталошки бројS312/18 G5
Поларитет/
Капацитет18 Ah
Енергија/
Должина181 mm
Висина166 mm
Ширина76 mm
4000.00 ден

Акумулатор Exide PowerFit 26Ah

Каталошки бројS312/26 G5
Поларитет/
Капацитет26 Ah
Енергија/
Должина175 mm
Висина125 mm
Ширина166 mm
6400.00 ден

Акумулатор Exide PowerFit 40Ah

Каталошки бројS312/40 G5
Поларитет/
Капацитет40 Ah
Енергија/
Должина196 mm
Висина171 mm
Ширина165 mm
8700.00 ден