Hagen Germany

Hagen Germany by Exide technologies group - Врвен германски квалитет од 1910 година!

Предности : 
- Докажан германски квалитет
- Затворен систем, без одржување
- Идеален за екстремни временски услови(многу ниски и високи температури)
- Долг животен век над 6,7 години
- Идеален за возила со опрема и моќни мотори
- Оригинални акумулатори во германските автомобилски брендови Bmw, Mercedes, Audi, Vw...
- Made in Germany
- Гаранција : 24 месеци

Акумулатор Hagen 100Ah 850A

Каталошки број60038
ПоларитетДесен
Капацитет100 Ah
Стартна моќ850 A(EN)
Должина353 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
5950.00 ден

Акумулатор Hagen 44Ah 360A

Каталошки број54459
ПоларитетДесен
Капацитет44 Ah
Стартна моќ360 A(EN)
Должина207 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
3000.00 ден

Акумулатор Hagen 55Ah 460A

Каталошки број55559
ПоларитетДесен
Капацитет55 Ah
Стартна моќ460 A(EN)
Должина242 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
3450.00 ден

Акумулатор Hagen 55Ah 460A Л+

Каталошки број55565
ПоларитетЛев
Капацитет55 Ah
Стартна моќ460 A(EN)
Должина242 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
3500.00 ден

Акумулатор Hagen 62Ah 540A

Каталошки број56219
ПоларитетДесен
Капацитет62 Ah
Стартна моќ540 A(EN)
Должина242 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
3700.00 ден

Акумулатор Hagen 74Ah 680A

Каталошки број57412
ПоларитетДесен
Капацитет74 Ah
Стартна моќ680 A(EN)
Должина278 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
4450.00 ден