Hagen Germany

Hagen Germany by Exide technologies group - Врвен германски квалитет од 1910 година!

Предности : 
- Докажан германски квалитет
- Затворен систем, без одржување
- Идеален за екстремни временски услови(многу ниски и високи температури)
- Долг животен век над 6,7 години
- Идеален за возила со опрема и моќни мотори
- Оригинални акумулатори во германските автомобилски брендови Bmw, Mercedes, Audi, Vw...
- Made in Germany
- Гаранција : 24 месеци

Акумулатор Hagen 80Ah 700A

Каталошки број58008
ПоларитетДесен
Капацитет80 Ah
Стартна моќ700 A(EN)
Должина315 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
4700.00 ден