Хибридни соларни системи сет

Соларни сетови составени од:

- хибриден соларен инвертор
- литиумска или гел батерија за складирање
- соларни панели

наменети за домаќинства, викендички или фирми

5 kW соларен систем за домаќинства и викендици

ОписСоларен систем за викендица
Моќност на панели5 kW
Тип на инверторОф-грид/хибриден
Моќност на инвертор5 kW
Тип на батерииГел
Капацитет на батерии100Аh 48V 5kWh
Животен век15+ години
198130.00 ден

6 kW/10 kWh соларен систем за домаќинства

ОписХибриден соларен систем за домаќинства
Моќност на панели6 kW
Тип на инверторХибриден трофазен
Моќност на инвертор6 kW
Тип на батерииЛитиумска
Капацитет на батерии10 kWh
Животен век15+ години
529430.00 ден

6 kW/5 kWh соларен систем за домаќинства

ОписХибриден соларен систем за домаќинства
Моќност на панели6 kW
Тип на инверторХибриден трофазен
Моќност на инвертор6 kW
Тип на батерииЛитиумска
Капацитет на батерии5kWh
Животен век15+ години
451064.00 ден