Exide Premium Carbon 2.0

Exide Premium Carbon 2.0 - Втора генерација на најдобрите премиум акумулатори на пазарот во Европа

Споредбено со сите други акумулатори :
- CARBON BOOST 2.0 адитиви - Усовршена спроводливост на енергија
- Забрзано самополнење до 100% и 4 пати подолг животен век
- Искористена карбонска технологија од старт-стоп акумулаторите за долг животен век
- Оригинален фабрички акумулатор ОЕМ во најновите возила на Vw, Mercedes, Bmw, Jeep, Alfa Romeo, Peugeot, Renault, Fiat, Toyota, Nissan, Kia, Mazda....

Предности :
- 50% зголемена стартна моќ
- 4 пати подолг животен век
- Херметички затворен, без одржување
- Идеален за моќни дизел и бензин(плин) возила со многу опрема
- Идеален за екстремни временски услови(многу високи и ниски температури)
- Специјална CARBON boost 2.0 втора генерација најсовршена спроводливост за долг животен век
- Original Equipment  Matching(OEM) - оригинален фабрички акумулатор
- Гаранција : 36 месеци

Акумулатор Exide Premium Carbon 2.0 100Ah 900A

Каталошки бројEA1000
ПоларитетДесен
Капацитет100 Ah
Стартна моќ900 A(EN)
Должина353 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
7250.00 ден

Акумулатор Exide Premium Carbon 2.0 47Ah 450A

Каталошки бројEA472
ПоларитетДесен
Капацитет47 Ah
Стартна моќ450 A(EN)
Должина207 mm
Висина175 mm
Ширина175 mm
4300.00 ден

Акумулатор Exide Premium Carbon 2.0 53Ah 540A

Каталошки бројEA530
ПоларитетДесен
Капацитет53 Ah
Стартна моќ540 A(EN)
Должина207 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
4300.00 ден

Акумулатор Exide Premium Carbon 2.0 72Ah 720A

Каталошки бројEA720
ПоларитетДесен
Капацитет72 Ah
Стартна моќ720 A(EN)
Должина278 mm
Висина175 mm
Ширина175 mm
5700.00 ден

Акумулатор Exide Premium Carbon 2.0 77Ah 760A

Каталошки бројEA770
ПоларитетДесен
Капацитет77 Ah
Стартна моќ770 A(EN)
Должина278 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
6200.00 ден

Акумулатор Exide Premium Carbon 2.0 85Ah 800A

Каталошки бројEA852
ПоларитетДесен
Капацитет85 Ah
Стартна моќ800 A(EN)
Должина315 mm
Висина175 mm
Ширина175 mm
6800.00 ден