Varta Promotive EFB

Докажано најдобри и прв избор од возачи низ целиот свет VARTA PROMOTIVE EFB Уникатниот VARTA® ProMotive EFB е моќна батерија за комерцијални возила со висок капацитет и енергија. Неговите перформанси, во комбинација со висока отпорност на вибрации, обезбедуваат апсолутна сигурност и подолг работен век. Оваа батерија за камион е развиена за да ги задоволи зголемените барања на обемните хотелски функции.

Предности:
- 3 пати поголем број на циклуси во споредба со конвенционалните батерии
- Made in Germany
- Patented PowerFrame® технологија за многу долг животен век
- За хотелски функции -Највисока отпорност на вибрации
- Ги исполнува сите барања на владините регулативи за повисоки стандарди за емисии
- Погоден за поставување на крајот на рамката (EURO 5/6)

Акумулатор Varta Promotive EFB 190Ah 1050A

Каталошки бројB90H
Поларитет
Капацитет190 Ah
Стартна моќ1050 A(EN)
Должина513 mm
Висина223mm
Ширина223mm
15500.00 ден

Акумулатор Varta Promotive EFB 240Ah 1200A

Каталошки бројC40H
Поларитет
Капацитет240 Ah
Стартна моќ1200 A(EN)
Должина518 mm
Висина242mm
Ширина276mm
19990.00 ден

Акумулатор Varta Promotive SHD 125Ah 720A

Каталошки бројJ1
ПоларитетДесен
Капацитет125 Ah
Стартна моќ720 A(EN)
Должина344 mm
Висина285mm
Ширина175mm
9400.00 ден