Rombat Tornada Asia- за возила произведени во Азија

Rombat Tornada - Oригинални акумулатори за возила произведени во Азија (KIA, NISSAN, TOYOTA...)

Предности : 
- 30% поголема стартна моќ 
- Херметички затворен, без одржување
- Идеален за екстремни временски услови(многу ниски и високи температури)
- Многу долг животен век
- Идеален за моќни дизел и бензин(плин) возила, такси возила..со многу опрема 
- Оригинален акумулатор со докажан квалитет и трајност во сите возила на KIA, Nissan, TOYOTA.....
- Гаранција : 24 месеци

Акумулатор Rombat Tornada Asia 100Ah 750A

Каталошки бројTA100
ПоларитетДесен
Капацитет100 Ah
Стартна моќ750 A(EN)
Должина305 mm
Висина222 mm
Ширина175 mm
6000.00 ден

Акумулатор Rombat Tornada Asia 100Ah 750A Л+

Каталошки бројTA100
ПоларитетЛев
Капацитет100 Ah
Стартна моќ750 A(EN)
Должина305 mm
Висина222 mm
Ширина175 mm
6000.00 ден