Rombat Tundra

Rombat Tundra Premium - Oригинални акумулатори за Renault, Nissan, Dacia, Peugeot, Ford....

Предности : 
- 30% поголема стартна моќ 
- Херметички затворен, без одржување
- Идеален за екстремни временски услови(многу ниски и високи температури)
- Многу долг животен век
- Идеален за моќни дизел и бензин(плин) возила, такси возила..со многу опрема 
- Оригинален акумулатор со докажан квалитет и трајност во сите возила на Renault, Nissan, Dacia.....
- Гаранција : 30 месеци

Акумулатор Rombat Tundra 100Ah 900A

Каталошки бројEA1000
ПоларитетДесен
Капацитет100 Ah
Стартна моќ900 A(EN)
Должина353 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
6050.00 ден

Акумулатор Rombat Tundra 110Ah 950A

Каталошки бројE6110
ПоларитетДесен
Капацитет110 Ah
Стартна моќ950 A(EN)
Должина395 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
7200.00 ден

Акумулатор Rombat Tundra 55Ah 540A

Каталошки бројE155
ПоларитетДесен
Капацитет55 Ah
Стартна моќ540 A(EN)
Должина207 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
3750.00 ден

Акумулатор Rombat Tundra 65Ah 640A

Каталошки бројE265
ПоларитетДесен
Капацитет65 Ah
Стартна моќ640 A(EN)
Должина242 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
4200.00 ден

Акумулатор Rombat Tundra 70Ah 680A

Каталошки бројEB370
ПоларитетДесен
Капацитет70 Ah
Стартна моќ680 A(EN)
Должина278 mm
Висина175 mm
Ширина175 mm
4500.00 ден

Акумулатор Rombat Tundra 75Ah 750A

Каталошки бројE375
ПоларитетДесен
Капацитет75 Ah
Стартна моќ750 A(EN)
Должина278 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
4650.00 ден