POWER-MAX GEL vrla за СОЛАРНИ СИСТЕМИ

Предности :
- Единствена ГЕЛ СОЛАР врла технологија 
- Максимална искористеност на енергијата во батеријата - до 100% Wh
- Длабока цикличност - 100%
- Многу долг животен век споредено со другите батерии на пазарот
- Многу повеќе енергија(Wh100%) во една батерија споредено со другите батерии

Батерија LONG AGM 12V 75Ah

Каталошки бројKPH 75-12N
Поларитет
Капацитет75 Ah
Стартна моќ
Должина260 mm
Висина202 mm
Ширина170 mm
13200.00 ден

Батерија Power-Max GEL 12V 100Ah

Каталошки бројPM 100-12 GEL
Поларитет
Капацитет100 Ah
Стартна моќ
Должина307 mm
Висина208 mm
Ширина168 mm
14500.00 ден

Батерија Power-Max GEL 12V 150Ah

Каталошки бројPM 150-12 GEL
Поларитет
Капацитет150 Ah
Стартна моќ
Должина483 mm
Висина240 mm
Ширина170 mm
20500.00 ден

Батерија Power-Max GEL 12V 200Ah

Каталошки бројPM 200-12 GEL
Поларитет
Капацитет200 Ah
Стартна моќ
Должина522 mm
Висина219 mm
Ширина238 mm
26000.00 ден