Помошни(ayxiliary) акумулатори за Mercedes, Bmw, Land Rover, Volvo

Специјални АГМ врла помошни акумулатори наменети за меморија, компјутер, напојување во Mercedes, Bmw, Volvo, Land Rover Jaguar...

- Единствени на пазарот 
- Оригинален фабрички ОЕМ
- Долг животен век
- Гаранција 24 месеци

Акумулатор Exide Moto AGM 13Ah 200A Л+

Каталошки бројETX14B-BS
ПоларитетЛев
Капацитет13 Ah
Стартна моќ200 A(EN)
Должина150 mm
Висина145 mm
Ширина87 mm
3350.00 ден

Акумулатор Exide Start-Stop Auxiliary 13Ah 200A

Каталошки бројEK131
ПоларитетЛев
Капацитет13 Ah
Стартна моќ200 A(EN)
Должина150 mm
Висина145 mm
Ширина90 mm
4000.00 ден

Акумулатор Exide Помошен AGM 15Ah Land Rover/BMW original

Каталошки бројEK151
ПоларитетЛев
Капацитет15 Ah
Стартна моќ200 A(EN)
Должина150 mm
Висина105 mm
Ширина145 mm
5400.00 ден

Акумулатор Exide Помошен/Мото AGM 9Ah 120A Л+

Каталошки бројEK091
ПоларитетЛев
Капацитет9 Ah
Стартна моќ120 A(EN)
Должина150 mm
Висина105 mm
Ширина87 mm
2700.00 ден