Акумулатор Exide Premium Carbon 2.0 53Ah 540A

Каталошки бројEA530
ПоларитетДесен
Капацитет53 Ah
Стартна моќ540 A(EN)
Должина207 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm

 

3950.00 ден