LONG power - AGM vrla ЗА УПС, АЛАРМИ И ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

LONG power AGM батериите за упс, алармни и други системи се докажан бренд во светот со многу долг животен век и длабока цикличност

Предности :
- Специјална АГМ врла технологија каде електролитот е во апсорбирана форма
- Долг животен век - над 5 години
- Без никакво одржување
- Многу мало ниво на самопразнење
- Длабока цикличност
- Гаранција : 12 месеци

Батерија LONG AGM 12V 1.2Ah

Каталошки бројWP 1.2-12
Поларитет
Капацитет1.2 Ah
Стартна моќ
Должина97 mm
Висина53 mm
Ширина43 mm
1000.00 ден

Батерија LONG AGM 12V 12Ah

Каталошки бројWPS 12-12A
Поларитет
Капацитет12 Ah
Стартна моќ
Должина151 mm
Висина93 mm
Ширина98 mm
2300.00 ден

Батерија LONG AGM 12V 18Ah

Каталошки бројWPS 18-12 SHR
Поларитет
Капацитет18 Ah
Стартна моќ
Должина181 mm
Висина167 mm
Ширина76 mm
3200.00 ден

Батерија LONG AGM 12V 26Ah

Каталошки бројWP26-12B
Поларитет
Капацитет26 Ah
Стартна моќ
Должина166 mm
Висина175 mm
Ширина125 mm
4000.00 ден

Батерија LONG AGM 12V 36Ah

Каталошки бројU1-36NE
Поларитет
Капацитет36 Ah
Стартна моќ
Должина195 mm
Висина131 mm
Ширина172 mm
7400.00 ден

Батерија LONG AGM 12V 50Ah

Каталошки бројWP 50-12NE
Поларитет
Капацитет50 Ah
Стартна моќ
Должина197 mm
Висина170 mm
Ширина165 mm
8000.00 ден