LONG power - AGM vrla ЗА УПС, АЛАРМИ И ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

LONG power AGM батериите за упс, алармни и други системи се докажан бренд во светот со многу долг животен век и длабока цикличност

Предности :
- Специјална АГМ врла технологија каде електролитот е во апсорбирана форма
- Долг животен век - над 5 години
- Без никакво одржување
- Многу мало ниво на самопразнење
- Длабока цикличност
- Гаранција : 12 месеци

Батерија LONG AGM 12V 75Ah

Каталошки бројKPH 75-12N
Поларитет
Капацитет75 Ah
Стартна моќ
Должина260 mm
Висина202 mm
Ширина170 mm
13200.00 ден

Батерија LONG AGM 12V 7Ah

Каталошки бројWPS 7-12
Поларитет
Капацитет7 Ah
Стартна моќ
Должина151 mm
Висина94 mm
Ширина65 mm
1400.00 ден

Батерија LONG AGM 6V 12Ah

Каталошки бројWP 12-6S
Поларитет
Капацитет12 Ah
Стартна моќ
Должина151 mm
Висина94 mm
Ширина50 mm
1250.00 ден

Батерија LONG AGM 6V 4Ah

Каталошки бројWPS4-6
Поларитет
Капацитет4 Ah
Стартна моќ
Должина70 mm
Висина102 mm
Ширина47 mm
800.00 ден

Батерија LONG AGM 6V 7Ah

Каталошки бројWP 7-6
Поларитет
Капацитет7 Ah
Стартна моќ
Должина151 mm
Висина34 mm
Ширина93 mm
850.00 ден

Батерија Power-Max AGM 12V 5Ah

Каталошки бројPM 5-12
Поларитет
Капацитет5 Ah
Стартна моќ
Должина90 mm
Висина101 mm
Ширина70 mm
1020.00 ден