Батерија Power-Max AGM 12V 5Ah

Каталошки бројPM 5-12
Поларитет
Капацитет5 Ah
Стартна моќ
Должина90 mm
Висина101 mm
Ширина70 mm

 

1020.00 ден

Предности :
- Единствена ГЕЛ СОЛАР врла технологија 
- Максимална искористеност на енергијата во батеријата - до 100% Wh
- Длабока цикличност - 100%
- Многу долг животен век споредено со другите батерии на пазарот
- Многу повеќе енергија(Wh100%) во една батерија споредено со другите батерии