Батерија LONG AGM 6V 4Ah

Каталошки бројWPS4-6
Поларитет
Капацитет4 Ah
Стартна моќ
Должина70 mm
Висина102 mm
Ширина47 mm

 

800.00 ден

LONG power AGM батериите за упс, алармни, соларни и други системи се докажан бренд во светот со многу долг животен век и длабока цикличност

Предности :
- Специјална АГМ врла технологија каде електролитот е во апсорбирана форма
- Долг животен век - над 5 години
- Без никакво одржување
- Многу мало ниво на самопразнење
- Длабока цикличност
- Гаранција : 12 месеци