Exide EFB Start-Stop акумулатори

Exide Start - Stop EFB акумулаторите се најдобрите акумулатори за малите и средни старт-стоп нови возила!
Сега уште подобри со новата CARBON BOOST 2.0, втора генерација на карбонски адитиви за екстра брзо самополнење при кратки застанување и поголема цикличност, а со тоа зголемен животен век до 300%

Гаранција : 36 месеци

Предности :
- Единствена втора генерација на CARBON BOOST за екстра енергија и помала потрошувачка на гориво
- Усовршено самополнење до 300%
- Подолг животен век - 4 пати повеќе од сите други акумулатори
- Оригинални фабрички акумулатори сертифицирани од Vw, Audi, Bmw, Mercedes, Fiat, Alfa Romeo, Peugeot, Renault, Nissan, Dacia, Kia, Mazda, Suzuki....
- Гаранција : 36 месеци

Акумулатор Exide Start-Stop EFB 55Ah 480A

Каталошки бројEL550
ПоларитетДесен
Капацитет55 Ah
Стартна моќ480 A(EN)
Должина242 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
6050.00 ден

Акумулатор Exide Start-Stop EFB 60Ah 520A

Каталошки бројEL604
ПоларитетДесен
Капацитет60 Ah
Стартна моќ520 A(EN)
Должина230 mm
Висина222 mm
Ширина173 mm
6500.00 ден

Акумулатор Exide Start-Stop EFB 60Ah 640A

Каталошки бројEL600
ПоларитетДесен
Капацитет60 Ah
Стартна моќ640 A(EN)
Должина242 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
6150.00 ден

Акумулатор Exide Start-Stop EFB 65Ah 650A

Каталошки бројEL652
ПоларитетДесен
Капацитет65 Ah
Стартна моќ650 A(EN)
Должина278 mm
Висина175 mm
Ширина175 mm
6400.00 ден

Акумулатор Exide Start-Stop EFB 70Ah 720A

Каталошки бројEL700
ПоларитетДесен
Капацитет70 Ah
Стартна моќ720 A(EN)
Должина278 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
7150.00 ден

Акумулатор Exide Start-Stop EFB 75Ah 730A

Каталошки бројEL752
ПоларитетДесен
Капацитет75 Ah
Стартна моќ730 A(EN)
Должина315 mm
Висина175 mm
Ширина175 mm
8400.00 ден