News

ИСПИТУВАЊЕ/КАПАЦИТИВНА ПРОВЕРКА, ОДРЖУВАЊЕ, ИНСТАЛАЦИЈА И СЕРВИС НА БАТЕРИИ ЗА :
  • - Електрични вилушкари и дигалки
  • - УПС (системи за непрекинато напојување)
  • - Базни станици
  • - Соларни системи
  • - Трансформаторски станици и разводни постројки
  • - Рударска опрема
details
ВРАБОТУВАМЕ - Thursday, February 17, 2022
Компанија : Батери еволушн дооел Скопје - Генерален увозник и дистрибутер на најдобрите акумулатори во Македонија
Работна позиција : Финансиски работник
details
Новата Carbon линија која беше промовирана на европско тло, пристигна и во продажната мрежа на Батери Еволушн.
details
Една година постоење на првиот онлајн центар за сите видови акумулатори (akumulatori.mk), одбележуваат од Батери Еволушн, генерален увозник и дистрибутер на неколку светски брендови за акумулатори и батерии. Во интервју за Бизнис Инфо, генералниот менаџер на Батери Еволушн и креатор на akumulatori.mk, Анџело Василевски, зборува за идејата и начинот на којшто функционира онлајн платформата за продажба на акумулатори и батерии.
details
Најголемиот увозник на акумулатори и батерии во Македонија Батери Еволушн дооел Скопје склучи ексклузивен договор за дистрибуција и промоција на еден од најпознатите брендови за акумулатори во Германија Intact Keckkeisen Germany.
details