Pro User Germany (акумулаторска опрема)

Еден од најголемите производители на акумулаторска опрема во Германија

Врвен избор на професионални полначи, тестери, додатоци, кабли.....

Синоним за германски квалитет и точни резултати

Батери Еволушн е генерален увозник и дистрибутер за Македонија