Автомобили

Акумулатор 35Ah JIS Exide Excell за возила произведени во Азија

Каталошки бројEA406
ПоларитетДесен
Капацитет38 Ah
Стартна моќ350 A(EN)
Должина187 mm
Висина220 mm
Ширина127 mm
3900.00 ден

Акумулатор 45Ah JIS Exide Excell за возила произведени во Азија (Л+)

Каталошки бројEB457
ПоларитетЛЕВ
Капацитет45 Ah
Стартна моќ330 A(EN)
Должина237 mm
Висина220 mm
Ширина127 mm
4700.00 ден

Акумулатор 60Ah JIS Exide Excell за возила произведени во Азија

Каталошки бројEB604
ПоларитетДесен
Капацитет60 Ah
Стартна моќ390 A(EN)
Должина230 mm
Висина222 mm
Ширина173 mm
4850.00 ден

Акумулатор 70Ah JIS Exide Excell за возила произведени во Азија

Каталошки бројEB704
ПоларитетДесен
Капацитет70 Ah
Стартна моќ540 A(EN)
Должина270 mm
Висина222 mm
Ширина173 mm
5450.00 ден

Акумулатор 95Ah JIS Exide Excell за возила произведени во Азија

Каталошки бројEB954
ПоларитетДесен
Капацитет95 Ah
Стартна моќ720 A(EN)
Должина306 mm
Висина222 mm
Ширина173 mm
6500.00 ден

Акумулатор 95Ah JIS Exide Excell за возила произведени во Азија(Л+)

Каталошки бројEB955
ПоларитетЛЕВ
Капацитет95 Ah
Стартна моќ720 A(EN)
Должина306 mm
Висина222 mm
Ширина173 mm
6500.00 ден