LONG power - AGM vrla за машини за чистење

Супер квалитетни АГМ врла батерии за машини за чистење.

Предности :
- Долг животен век
- Длабока цикличност
- Одличен однос цена-квалитет

Акумулатор Marathon AGM 70Ah L-XL

Каталошки бројXL12V70
ПоларитетЛев
Капацитет70 Ah
Стартна моќ
Должина262 mm
Висина223 mm
Ширина172 mm
11500.00 ден

Батерија LONG AGM 12V 36Ah

Каталошки бројU1-36NE
Поларитет
Капацитет36 Ah
Стартна моќ
Должина195 mm
Висина131 mm
Ширина172 mm
7400.00 ден

Батерија LONG AGM 12V 75Ah

Каталошки бројKPH 75-12N
Поларитет
Капацитет75 Ah
Стартна моќ
Должина260 mm
Висина202 mm
Ширина170 mm
13200.00 ден