Батерии за инвалидски колички

1. Exide GEL vrla deepcycle се најдобрите батерии за инвалидски колички
Произведени се во Германија и се користат како оригиналени фабрички батерии кај најголемите производители на овие уреди

2.LONG power AGM и POWERMAX GEL - супер квалитетни батерии со длабоко празнење за инвалидски колички

Предности :
- Специјална ГЕЛ врла технологија
- Многу длабока цикличност
- Многу долг животен век 
- Гаранција : 12 месеци
- Made in Germany

Nuova Brescia Accumulatori Srl – NBA 6V, 350Ah

Каталошки бројMAXXIMA
Поларитет
Капацитет350 Ah
Енергија
Должина305 mm
Висина365 mm
Ширина180 mm
19100.00 ден

Nuova Brescia Accumulatori Srl – NBA 6V, 425Ah

Каталошки бројMAXXIMA PLUS
Поларитет
Капацитет425 Ah
Тежина50.5кг
Должина305 mm
Висина365 mm
Ширина180 mm
21500.00 ден

Акумулатор Exide GEL 110Ah 1200Wh

Каталошки бројES1200
Поларитет/
Капацитет110 Ah
Енергија1200 Wh
Должина286 mm
Висина230 mm
Ширина269 mm
18900.00 ден

Акумулатор Exide GEL 120Ah 1300Wh

Каталошки бројES1300
ПоларитетДесен
Капацитет120 Ah
Енергија1300 Wh
Должина249 mm
Висина290 mm
Ширина175 mm
19990.00 ден

Акумулатор Exide GEL 120Ah 1350Wh Л+

Каталошки бројES1350
ПоларитетЛев
Капацитет120 Ah
Енергија1350 Wh
Должина513 mm
Висина223 mm
Ширина189 mm
20100.00 ден

Акумулатор Exide GEL 140Ah 1600Wh Л+

Каталошки бројES1600
ПоларитетЛев
Капацитет140 Ah
Енергија1600 Wh
Должина513 mm
Висина223 mm
Ширина223 mm
25500.00 ден