Exide Excell

Exide Excell - Докажан квалитет на пазарот со трајност над 5 години!

Предности :
- 15% поголема стартна моќ
- Без одржување, затворен систем
- Долг животен век
- Оригинален фабрички акумулатор
- Докажан квалитет во Vw, Audi, Peugeot, Renault....со трајност над 5 години
- Одличен однос Квалитет - Цена
- Гаранција : 30 месеци

Акумулатор Exide Excell 100Ah 720A

Каталошки бројEB1000
ПоларитетДЕСЕН
Капацитет100 Ah
Стартна моќ720 A(EN)
Должина315 mm
Висина205 mm
Ширина175 mm
7300.00 ден

Акумулатор Exide Excell 110Ah 850A

Каталошки бројEB1100
ПоларитетДЕСЕН
Капацитет100 Ah
Стартна моќ850 A(EN)
Должина392 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
9700.00 ден

Акумулатор Exide Excell 44Ah 400A

Каталошки бројEB440
ПоларитетДесен
Капацитет44 Ah
Стартна моќ400 A(EN)
Должина175 mm
Висина175 mm
Ширина190 mm
3650.00 ден

Акумулатор Exide Excell 50Ah 450A

Каталошки бројEB500
ПоларитетДесен
Капацитет50 Ah
Стартна моќ450 A(EN)
Должина207 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
3680.00 ден

Акумулатор Exide Excell 50Ah 450A Л+

Каталошки бројEB501
ПоларитетЛЕВ
Капацитет50 Ah
Стартна моќ450 A(EN)
Должина207 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
3680.00 ден

Акумулатор Exide Excell 62Ah 540A Лев+

Каталошки бројEB621
ПоларитетЛЕВ
Капацитет62 Ah
Стартна моќ540 A(EN)
Должина242 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
4250.00 ден