Соларни системи

1. Exide GEL SOLAR vrla - Единствени германски батерии за соларни системи со многу длабока цикличност и најдолг животен век на пазарот

2. POWER-MAX акумулатори - Супер квалитетни GEL vrla акумулатори специјално дизајнирани за СОЛАРНИ системи

Предности :
- Единствена ГЕЛ СОЛАР врла технологија 
- Максимална искористеност на енергијата во батеријата - до 100% Wh
- Длабока цикличност - 100%
- Многу долг животен век споредено со другите батерии на пазарот
- Многу повеќе енергија(Wh100%) во една батерија споредено со другите батерии
- Made in Germany

Nuova Brescia Accumulatori Srl – NBA 6V, 240Ah

Специјална полу-тракциска батерија за платформи, вилушкари, машини за чистење голф-карт Напон : 6V Капацитет : 240Ah 1200 циклуса, длабоко празнење Димензии Должина - 242мм Ширина - 190мм Тежина : 30 kg Висина - 275мм
12200.00 ден

Nuova Brescia Accumulatori Srl – NBA 6V, 350Ah

Каталошки бројMAXXIMA
Поларитет
Капацитет350 Ah
Енергија
Должина305 mm
Висина365 mm
Ширина180 mm
19100.00 ден

Nuova Brescia Accumulatori Srl – NBA 6V, 425Ah

Каталошки бројMAXXIMA PLUS
Поларитет
Капацитет425 Ah
Тежина50.5кг
Должина305 mm
Висина365 mm
Ширина180 mm
21500.00 ден

Акумулатор Exide GEL 110Ah 1200Wh

Каталошки бројES1200
Поларитет/
Капацитет110 Ah
Енергија1200 Wh
Должина286 mm
Висина230 mm
Ширина269 mm
18900.00 ден

Акумулатор Exide GEL 120Ah 1300Wh

Каталошки бројES1300
ПоларитетДесен
Капацитет120 Ah
Енергија1300 Wh
Должина249 mm
Висина290 mm
Ширина175 mm
19990.00 ден

Акумулатор Exide GEL 120Ah 1350Wh Л+

Каталошки бројES1350
ПоларитетЛев
Капацитет120 Ah
Енергија1350 Wh
Должина513 mm
Висина223 mm
Ширина189 mm
20100.00 ден