Соларни системи

1. Exide GEL SOLAR vrla - Единствени германски батерии за соларни системи со многу длабока цикличност и најдолг животен век на пазарот

2. POWER-MAX акумулатори - Супер квалитетни GEL vrla акумулатори специјално дизајнирани за СОЛАРНИ системи

Предности :
- Единствена ГЕЛ СОЛАР врла технологија 
- Максимална искористеност на енергијата во батеријата - до 100% Wh
- Длабока цикличност - 100%
- Многу долг животен век споредено со другите батерии на пазарот
- Многу повеќе енергија(Wh100%) во една батерија споредено со другите батерии
- Made in Germany

Батерија LONG AGM 12V 50Ah

Каталошки бројWP 50-12NE
Поларитет
Капацитет50 Ah
Стартна моќ
Должина197 mm
Висина170 mm
Ширина165 mm
8000.00 ден

Батерија LONG AGM 12V 75Ah

Каталошки бројKPH 75-12N
Поларитет
Капацитет75 Ah
Стартна моќ
Должина260 mm
Висина202 mm
Ширина170 mm
12000.00 ден

Батерија Power-Max AGM 12V 5Ah

Каталошки бројKPH 75-12N
Поларитет
Капацитет75 Ah
Стартна моќ
Должина260 mm
Висина202 mm
Ширина170 mm
12000.00 ден

Батерија Power-Max GEL 12V 100Ah

Каталошки бројPM 100-12 GEL
Поларитет
Капацитет100 Ah
Стартна моќ
Должина307 mm
Висина208 mm
Ширина168 mm
13500.00 ден

Батерија Power-Max GEL 12V 150Ah

Каталошки бројPM 150-12 GEL
Поларитет
Капацитет150 Ah
Стартна моќ
Должина483 mm
Висина240 mm
Ширина170 mm
19500.00 ден

Батерија Power-Max GEL 12V 200Ah

Каталошки бројPM 200-12 GEL
Поларитет
Капацитет200 Ah
Стартна моќ
Должина522 mm
Висина219 mm
Ширина238 mm
24000.00 ден