Батерија Power-Max GEL 12V 150Ah

Каталошки бројPM 150-12 GEL
Поларитет
Капацитет150 Ah
Стартна моќ
Должина483 mm
Висина240 mm
Ширина170 mm

 

20500.00 ден

Предности :
- Единствена ГЕЛ СОЛАР врла технологија 
- Максимална искористеност на енергијата во батеријата - до 100% Wh
- Длабока цикличност - 100%
- Многу долг животен век споредено со другите батерии на пазарот
- Многу повеќе енергија(Wh100%) во една батерија споредено со другите батерии