Батерија Power-Max GEL 12V 200Ah

Каталошки бројPM 200-12 GEL
Поларитет
Капацитет200 Ah
Стартна моќ
Должина522 mm
Висина219 mm
Ширина238 mm

 

26000.00 ден

Предности :
- Единствена ГЕЛ СОЛАР врла технологија 
- Максимална искористеност на енергијата во батеријата 
- Длабока цикличност 
- Многу долг животен век споредено со другите батерии на пазарот
- Многу повеќе енергија(Wh100%) во една батерија споредено со другите батерии