Батерија POWER-MAX AGM 12V 18Ah

Каталошки бројPM18-12
Поларитет
Капацитет18 Ah
Стартна моќ
Должина181 mm
Висина167 mm
Ширина76 mm

 

3200.00 ден

Power-Max AGM батериите за упс, алармни, соларни и други системи се докажан бренд во светот со многу долг животен век и длабока цикличност

Предности :
- Специјална АГМ врла технологија каде електролитот е во апсорбирана форма
- Долг животен век - над 5 години
- Без никакво одржување
- Многу мало ниво на самопразнење
- Длабока цикличност
- Гаранција : 12 месеци