Батерија Power-Max GEL 12V 100Ah

Каталошки бројPM 100-12 GEL
Поларитет
Капацитет100 Ah
Стартна моќ
Должина307 mm
Висина208 mm
Ширина168 mm

 

14500.00 ден

Предности :
- Единствена ГЕЛ СОЛАР врла технологија 
- Максимална искористеност на енергијата во батеријата - до 100% Wh
- Длабока цикличност - 100%
- Многу долг животен век споредено со другите батерии на пазарот
- Многу повеќе енергија(Wh100%) во една батерија споредено со другите батерии