DHC battery testers

DHC е реномирана сертифицирана компанија за производство на врвни тестери за испитување на сите видови на акумулатори и батерии
Киселински, врла Агм Гел, литиум....
Најпродаван бренд за тестери во Светот во последните неколку години
Батери Еволушн е генерален застапник и дистрибутер за Македонија

Тестер за акумулатори и систем за полнење 12V

ДИГИТАЛЕН ТЕСТЕР ЗА АКУМУЛАТОРИИ СИСТЕМОТ ЗА ПОЛНЕЊЕ НА ВОЗИЛАТА
4300.00 ден

Тестер за акумулатори и систем за полнење 12V/24V

ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИГИТАЛЕН ТЕСТЕР ЗА АКУМУЛАТОРИИ СИСТЕМ ЗА ПОЛНЕЊЕ НА ВОЗИЛАТА
14000.00 ден

Тестер за акумулатори и систем за полнење 12V/24V

ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИГИТАЛЕН ТЕСТЕР ЗА АКУМУЛАТОРИИ СИСТЕМ ЗА ПОЛНЕЊЕ НА ВОЗИЛАТА
8900.00 ден