Комерцијални товарни возила

Акумулатор Exide Professional Power 110Ah 760A

Каталошки бројEG1102
ПоларитетДесен
Капацитет110 Ah
Стартна моќ760 A(EN)
Должина349 mm
Висина235 mm
Ширина175 mm
8600.00 ден

Акумулатор Exide Professional Power 145Ah 1050A

Каталошки бројEF1453
ПоларитетЛев
Капацитет145 Ah
Стартна моќ1050 A(EN)
Должина513 mm
Висина223 mm
Ширина189 mm
10200.00 ден

Акумулатор Exide Professional Power 185Ah 1150A

Каталошки бројEF1853
ПоларитетЛев
Капацитет185 Ah
Стартна моќ1150 A(EN)
Должина513 mm
Висина223 mm
Ширина223 mm
12400.00 ден

Акумулатор Exide Strong Pro Carbon Euro 6 185Ah 1100A

Каталошки бројEE1853
ПоларитетЛев
Капацитет185 Ah
Стартна моќ1100 A(EN)
Должина513 mm
Висина223 mm
Ширина223 mm
15300.00 ден

Акумулатор Exide Strong Pro Carbon Euro 6 235Ah 1200A

Каталошки бројEE2353
ПоларитетЛев
Капацитет235 Ah
Стартна моќ1200 A(EN)
Должина518 mm
Висина240 mm
Ширина279 mm
18000.00 ден

Акумулатор Exide Strong Pro GEL 210Ah 2400A

Каталошки бројES2400
ПоларитетЛев
Капацитет210 Ah
Стартна моќ2400 A(EN)
Должина518 mm
Висина240 mm
Ширина279 mm
28460.00 ден