JYC battery manufacturer

YC Battery Manufacturer Co., Ltd е професионален и водечки производител на оловно-киселински батерии со 22-годишно искуство.

JYC има производствени бази и во Кина и во Малезија. Работилници со вкупна површина од 200.000 квадратни метри и 1500 висококвалификувани вработени. JYC ги произведува сите серии на оловно-киселински батерии, вклучувајќи ги општите серии, сериите со длабок циклус, гел сериите, сериите со висока стапка, сериите OPzV и OPzS, сериите за автомобили старт-стоп AGM/EFB и многу повеќе.

Широк асортиман на производи покрива серии 2V, 4V, 6V, 12V погодни за UPS-систем, Сончев систем, Системи за безбедност и аларм, телекомуникациски систем, итно напојување. Произведуваме повеќе од 240 модели на батерии со капацитети кои се движат од 0,8AH до 3000AH.

JYC посветува најголемо внимание на истражување и развој. JYC има целосна индустриска работа со синџир, целосна автоматска производна линија, револуционерна технологија итн. И со нашите постојани напори, станавме еден од најдобрите 3 производители на батерии AGM во цела Кина.

AGM 12V 70Ah

Каталошки бројGEL70-12 EV models
Поларитет
Капацитет70Ah
Номинален напон12V
Должина260mm
Висина175mm
Ширина169mm
9500.00 ден

GEL 12V 100Ah

Каталошки бројDC100-12 EV models
Поларитет
Капацитет100Ah
Номинален напон12V
Должина328mm
Висина215mm
Ширина172mm
12590.00 ден

GEL 12V 150Ah

Каталошки бројGE150-12 EV models
Поларитет
Капацитет150Ah
Номинален напон12V
Должина483mm
Висина240mm
Ширина170mm
16700.00 ден

GEL 12V 200Ah

Каталошки бројDC200-12 EV models
Поларитет
Капацитет200Ah
Номинален напон12V
Должина522mm
Висина219mm
Ширина240mm
23600.00 ден

GEL 12V 33Ah

Каталошки бројDC33-12 EV models
Поларитет
Капацитет33Ah
Номинален напон12V
Должина196mm
Висина155mm
Ширина131mm
4500.00 ден

GEL 12V 45Ah

Каталошки бројGEL45-12 EV models
Поларитет
Капацитет45Ah
Номинален напон12V
Должина197mm
Висина175mm
Ширина165mm
5880.00 ден